24 Okt

Kultur- Soppa Hur ska jag orka - om att vara anhörigvårdare med Lars Björklund AFTER WORK

Växjö Teaterförening vill genom Kultur-Soppa fördjupa tankarna och skapa kringaktivitet inför två av höstens teaterproduktioner Försvinnandet och Maken.
Inför föreställningen Försvinnandet - familjedrama om demens den 6 november på Palladium har Växjö Teaterförening bjudit in Lars Björklund författare, präst och föreläsare. Utifrån sin bok: Hur ska jag orka talar Lars om att som anhörig vårda och ställa upp för någon i din närhet. Att vi behöver varandra och om att hitta ord och tankar för det svåra.

Information om arrangemanget:

Soppan svampsoppa serveras och vi har insläpp på Teleborgs Slott från 17.15 Programmet börjar 18.00 och pågår till 18.55. Soppan är laktosfri, har du ev matallergi eller specialkost såsom tex vegetarian ange det när du bokar eller maila: vaxjo@riksteatern.se

Det finns hiss till lokalen!

Mer info:
http://www.larsbjorklund.se

Datum: 2017-10-24

Tid: 17:30

Plats: Växjö, Teleborgs slott

Biljettinfo:

200 kr ink soppa, bröd och kaffe. Med scenpass 180 kr Boka på BiljettCentrum 0470 - 416 00 eller www.vaxjo.riksteatern.se

Om du önskar sitta tillsammans med någon vän och ni bokar vid olika tillfällen, gör din bokning i vännens namn eller ange vännens namn som du vill sitta med!

Köp biljett

Scenpasserbjudande: 20 kr